Incepeti de acum pregatirea pentru Evaluarea Nationala!

Evaluarea de la sfarsitul clasei a VI-a trecuta cu brio reprezinta primul pas catre reusita la examenul de intrare la liceu, primul mare examen cu adevarat al vietii!

Suport performant pentru pregatirea probei de Limba si comunicare, a testului de Evaluare Nationala pentru clasa a VI-a



REDUCERE 33%

Pret special: 42 lei cu TVA

Pret standard: 63 lei cu TVA



Dupa sedinta de la sfarsitul semestrului I cu diriginta, am crezut ca este o evaluare fara valoare, nu se trece in catalog - n-are importanta. Apoi m-am gandit ca, de fapt, copiii nu sunt instruiti sa faca legaturi intre notiuni, ci memoreza atatea lucruri care nu le sunt de folos, aruncandu-le apoi la cosul uitarii. Si mi se pare tarziu sa incepi abia acum pregatirea pentru un examen de la sfarsitul anului scolar! Perspectiva examenului de clasa a VIII a mi-a schimbat optica. De aceea am apelat la culegerile dvs. si sunt foarte multumita de evolutia fetitei mele!
Va multumesc pentru ajutor! Lucrurile incep sa se schimbe in bine! 

Ana Todosiu, Bucuresti

 
Exercitii binevenite pentru copiii nostri! Fetitia mea se pregateste singura! Afirma ca nu are nevoie de ajutor, are toate explicatiile in culegere! Va dati seama ca uneori o testez uneori, dar se descurca nesperat de bine.
Sa speram ca va fi la fel de iscusita si la examen!

Matei Alexandrescu, Brasov.

Drag parinte,
 
Copilul tau da testul de evaluare nationala de cls. a VI-a? Este el pregatit?  Inca mai ai timp sa-l “antrenezi” pentru examenul care urmeaza!
 
Semnalul de alarma #1: chiar daca se bazeaza pe notiuni studiate la clasa, testele de evaluare nationala sunt alcatuite si evaluate dupa modelul PISA (Programul international de evaluare a elevilor). Conteaza? Te asigur ca, da! Testele de tip PISA pun un accent deosebit pe gandire logica, excluzand invatarea mecanica, exercitiu si capacitatea de corelare interdisciplinara a notiunilor – o abilitate destul de putin dezvoltata de catre sistemul romanesc de invatamant.
 
Semnalul de alarma #2: cei mai multi dintre parintii colegilor de generatie  ai copilului tau ridica aceeasi problema - discontinuitatea pregatirii de acest tip. Adevarat “antrenament“ pentru  rationamentul logic si flexibilitatea gandirii - atat de utile in viata, acest stil de invatare ar trebui exersat la fiecare ora. Pentru a prinde si a da roade!
 
Semnalul de alarma #3:     suportul didactic pentru  asemenea tip de pregatire lipseste aproape complet! In putinele scoli in care o mana de profesori se preocupa de acest aspect, parintii primesc cateva foi "xeroxate" cu modele de subiecte de examen pe care copiii trebuie sa le rezolve. Este oare suficient? Doar la atat sa se reduca pregatirea pentru un examen?
 


3 semnale de alarma! Copilul tau are aceleasi probleme?

Scapa de probleme! Verifica performantele copilului tau prin intermediul rezolvarilor 100% corecte, gata redactate de specialistii nostri in educatie!
 
Ce-i de facut in scurtul timp ce ti-a ramas? Comanda acum pentru copilul tau Culegerea de teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a, proba de limba si comunicare! Contine …… modele de teste similare probei de examen insotite de rezolvari si explicatii. Astfel, copilul tau se poate pregati chiar si singur pentru examenul din vara!
 
Rezolvabile in 60 de minute (timpul de examen) acestea permit exercitiul avansat al unor abilitati lingvistice indispensabile reusitei cu brio la testarea propriu-zisa:
intelegerea corecta a unui text, atat in limba romana cat si intr-o limba moderna studiata la clasa – engleza
usurinta formularii unor enunturi in conditii date (in ambele limbi)
capacitatea de a extrage idei dintr-un text dat
explicatia unor mesaje
elemente de vocabular/semantic
elemente de comunicare
  

  
Cum sa-ti pregatesti copilul pentru reusita la Evaluarea Nationala de la finalul clasei a VI-a
 
Din batrani se stie ca “repetitia este mama invataturii” asa ca, efectuarea repetata si temeinica a unor exercitii de tipul celor cerute la examen, nu poate fi decat benefica.
 
In plus, rezolvarile ce insotesc exercitiile ofera explicatiile necesare intelegerii, efectuarii conexiunilor. Rezultatul: parcurgerea logica a exercitiilor si dezvoltarea abilitatilor lingvistice necesare trecerii cu bine a examenului propriu-zis.
 
Calibrarea exercitiilor din culegere pe modelul celor de la examen, temporizarea rezolvarii exact in intervalul de lucru afectat examenului (60 de minute) transforma fiecare test intr-o repetitie benefica a examenului.
 
Exercitii ca:
 
Recunoasterea genului unui text
Observarea unor aspecte
Alegeri corecte
Corespondente
Aduceri la forma corecta
Identificarea unui text de internet
Asocierea unor sentimente/stari/trairi generate de textul citit
Gasirea unor elemente semantice – sinonime, antonime etc.
Exprimarea unor pareri/concluzii intr-o limba moderna
 
pot deveni o joaca de copil? Da, este adevarat! Una - placuta copilului tau! Mai ales ca pot prefigura succesul la examen!
 

 
Avantajele copilului tau

 
Sunt multe si valoroase:

exercitiul fixarii si folosirii corecte a unor notiuni predate la ore
dexteritatea intelegerii rapide
capacitatea de face conexiuni corecte  
experienta unui test sub presiunea timpului
puterea de a-si stapani emotiile
puterea de a se concentra exclusiv asupra rezolvarii
“antrenamentul” necesar pentru reusita la examen!
 
Sunt exact deprinderile de care copilul tau are nevoie pentru a trece cu bine de testarea nationala din vara acestui an! Aliatul sau de baza: Culegerea de teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a, proba de limba si comunicare.
 
Acorda-i aceasta sansa! Comanda acum exemplarul care-l ajuta sa darame orice obstacol in calea unei pregatiri adecvate pentru examen – exemplarul sau din Culegerea de teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a, proba de limba si comunicare! Contine teste elaborate de catre specialisti cu experienta profesorala vasta in predarea si explicarea notiunilor pentru  elevii de gimnaziu.
 
 
  
Avantajele tale ca parinte responsabil pentru educatia copilului tau
 
Siguranta ca ai oferit copilului tau sansa celei mai bune pregatiri de profil
 
Multumirea de a-l sti apt pentru reusita la examen
 
Satisfactia gasirii unei solutii simple, eficiente si economice: Culegerea de teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a, proba de limba si comunicare! (in fond o culegere costa mult mai putin decat 4 luni de meditatie!)
 
Este tot ceea ce-ti trebuie pentru reusita copilului tau la examenul din vara! Comanda acum exemplarul vostru din Culegerea de teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a, proba de limba si comunicare!
 

  
Beneficiul vostru major? Unul cu “urmari” pozitive pentru toata viata!
 
Reusita la un examen important!
 
Si nu numai!
 
Deprinderea unor abilitati utile pentru intreaga viata:
  • Fixarea unor notiuni
  • Concentrarea
  • Gandirea logica
  • Capacitatea de a face legaturi
  • Increderea in fortele proprii

  
Bine de stiut
 
Ce-ar mai fi de adaugat?
 
Ca, nepregatit, un examen se poate transforma intr-o experienta ce poate traumatiza intreaga existenta a unui copil?
Ca responsabilitatea este a noastra, a parintilor?
Ca noi suntem cei care hotaram ce sanse la dezvoltare acordam copiilor nostri?
 

Sunt lucruri pe care, drag parinte, le stii! De aceea te invit sa dai copilului tau sansa unei pregatiri 100% eficiente!
 
Comanda acum  Culegerea de teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a, proba de limba si comunicare! Platesti acum doar 42 lei (cu TVA inclusa), pret redus cu 33% din pretul standard de 63 lei (cu TVA) si ai la degetul mic proba de limba si comunicare+limba moderna. Eu zic ca merita! Cam cat 1 ora de meditatie, dar inveti de toate, si la romana si la engleza!

Sau, beneficiaza de oferta saptamanii:

Oferta pachet REDUCERE 38%
 
 
 

 
Pret special: 77.70 lei cu TVA
Pret standard: 126 lei cu TVA

 
 
In plus, beneficiezi de GARANTIE SPECIALA  “Toti banii inapoi!” in cazul in care, in cele 30 de zile urmatoare achizitie constati ca aceasta culegere nu raspunde cerintelor tale de pregatire pentru examenul din vara.
  
 
Fiindca, drag parinte,
 
Desi este un test pentru evaluarea eficientei sistemului de invatamant, Evaluarea Nationala la nivel de  cls. a VI-a este foarte importanta pentru copilul tau.
 
De fapt ea reflecta calitatea si volumul cunostintelor acumulate -  “temelia” pe care se sprijina pregatirea pentru primul examen major din viata copilului tau: admiterea la liceu. O etapa care-i va marca viata! Acorda acestui moment importanta pe care, de fapt, o are!

 
 

Succes!
 


Andreea Roxana Dragos
Manager de produs
Divizia de management al invatamantului
Rentrop&Straton
C.D.
 

PS. Mai sunt doar cateva saptamani pana la evaluare! Comanda acum! Inca mai ai timp sa faci ceva pentru pregtirea copilului tau!

Cei care au achizitionat “Culegerea de teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a, proba de limba si comunicare!” au achizitionat si “Culegerea de teste rezolvate pentru cls. a VI-a matematica si stiintele naturii”. Saptamana aceasta beneficiati de  Oferta 1 + 1. Comandati pachetul de culegeri cu REDUCERE 38% Pret special: 77.70 lei cu TVA in loc de Pret standard: 126 lei cu TVA

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 150 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna septembrie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 150 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:


Persoanele care au comandat produsul Culegere de teste rezolvate la limba si comunicare pentru clasa a VI-a au fost interesate si de:

Culegerea de teste pentru evaluarea nationala clasa a VI-a, proba de limba si comunicare

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale si de marketing.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Pro, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSPRO.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.